Kaikki kohteet | Pesäpuu ry | Rekisteriseloste

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Kuukausilahjoittajana tuet toimintaamme pitkäjänteisesti. Käytämme varat sijaishuollossa olevien lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisäämiseen.

Tehtyäsi ensimmäisen kuukausilahjoituksen laskutamme sinulta valitsemasi summan kuukausittain. Voit halutessasi lopettaa kuukausilahjoittamisen ottamalla yhteyttä: toimisto@pesapuu.fi.

 

Lahjoita kohteeseen

Tue lapsia kertalahjoituksella

Sinun arvokkaan tukesi avulla me pystymme tarjoamaan yhä useammalle lapselle mahdollisuuden päästä mukaan ryhmään ja voimaantua toiminnasta.

Lahjoita kohteeseen

Tue nuoria kertalahjoituksella

Sinun arvokkaan tukesi avulla me pystymme tarjoamaan yhä useammalle nuorelle mahdollisuuden päästä mukaan ryhmään ja voimaantua toiminnasta.

Lahjoita kohteeseen

Tue aikuistuvia nuoria kertalahjoituksella

Sinun arvokkaan tukesi avulla me pystymme tarjoamaan jälkihuollosta itsenäistyvälle nuorelle elämäntaitojen vahvistamiseen liittyvää valmennusta.

Lahjoita kohteeseen

Tue koulunkäyntiä kertalahjoituksella

Sinun arvokkaan tukesi avulla me pystymme tarjoamaan koulu- ja päiväkoti-ikäisillle tunnetaitoryhmiä, joissa he oppivat kesyttämään haastavia tunteitaan.

Lahjoita kohteeseen

Tue lapselle tärkeitä ihmissuhteita kertalahjoituksella

Sinun arvokkaan tukesi avulla me pystymme tarjoamaan sijaisperheissä asuville lapsille ja heidän vanhemmilleen kohtaamista ja vertaistukea.

Lahjoita kohteeseen

#hyvinvointiajuosten-kampanja on jyväskyläläisen hyvinvointibloggari Kaisu Saastamoisen lanseeraama, nyt kolmantena vuotena liikkeelle laitettu hyväntekeväisyyskeräys, jonka varat ohjataan tänä vuonna Pesäpuu ry:n toimintaan. Pesäpuu ry työskentelee lasten ja heidän läheistensä hyvinvoinnin parantamiseksi lastensuojelussa. Keräys kestää vuonna 2019 aina elokuun loppuun saakka. Voit seurata kampanjan edistymistä osoitteessa http://www.hyvinvointivaikuttajat.fi.

Toukokuussa 2019 kampanja järjestää myös juoksutapahtuman Muuramessa yhteistyössä Alive training & therapy Oy:n kanssa, katso lisätiedot Hyvinvointivaikuttajien sivuilta ja Facebook-tapahtumasta.

Mukaan #hyvinvointiajuosten-hyväntekeväisyyskeräykseen pääsevät kaikki halukkaat. Ainoa toive on, että kerätyt varat perustuvat omin jaloin tai jonkun muun jaloin juostuihin tai käveltyihin kilometreihin. Ylläpitämällä omaa hyvinvointiasi voit auttaa samalla niitä, joilla ei siihen ole samaa mahdollisuutta. Mukaan voi osallistua vaikka kertaluonteisen lenkin muodossa tai lähteä kerryttämään kilometrejä pidemmällä aikavälillä.

Osallistuminen #hyvinvointiajuosten-kampanjaan

Osallistuminen on helppoa, juokse ja lahjoita! Kerrytä varoja lahjoitusta varten juoksemalla tai pohjaa oma lahjoituksesi jonkun toisen juoksemiin kilometreihin. Lahjoitus tehdään osallistujien omasta toimesta tämän lomakkeen kautta. Lahjoitusta tehdessäsi voit kertoa kuinka monta kilometriä on varojen eteen juostu. Lähde mukaan keräykseen juoksemalla itsellesi ja toisille hyvinvointia! Lahjoituksesi on tärkeä juoksit sitten yhden tai tuhat kilometriä.

Voit valita lahjoitettavan hinnan itse tai valita valmiista vaihtoehdoista. Lämmin kiitos osallistumisestasi kampanjaan!

Lahjoita kohteeseen