Kaikki kohteet | Pesäpuu ry | Rekisteriseloste

#hyvinvointiajuosten-kampanja on jyväskyläläisen hyvinvointibloggari Kaisu Saastamoisen lanseeraama, nyt kolmantena vuotena liikkeelle laitettu hyväntekeväisyyskeräys, jonka varat ohjataan tänä vuonna Pesäpuu ry:n toimintaan. Pesäpuu ry työskentelee lasten ja heidän läheistensä hyvinvoinnin parantamiseksi lastensuojelussa. Keräys kestää vuonna 2019 aina elokuun loppuun saakka. Voit seurata kampanjan edistymistä osoitteessa http://www.hyvinvointivaikuttajat.fi.

Toukokuussa 2019 kampanja järjestää myös juoksutapahtuman Muuramessa yhteistyössä Alive training & therapy Oy:n kanssa, katso lisätiedot Hyvinvointivaikuttajien sivuilta ja Facebook-tapahtumasta.

Mukaan #hyvinvointiajuosten-hyväntekeväisyyskeräykseen pääsevät kaikki halukkaat. Ainoa toive on, että kerätyt varat perustuvat omin jaloin tai jonkun muun jaloin juostuihin tai käveltyihin kilometreihin. Ylläpitämällä omaa hyvinvointiasi voit auttaa samalla niitä, joilla ei siihen ole samaa mahdollisuutta. Mukaan voi osallistua vaikka kertaluonteisen lenkin muodossa tai lähteä kerryttämään kilometrejä pidemmällä aikavälillä.

Osallistuminen #hyvinvointiajuosten-kampanjaan

Osallistuminen on helppoa, juokse ja lahjoita! Kerrytä varoja lahjoitusta varten juoksemalla tai pohjaa oma lahjoituksesi jonkun toisen juoksemiin kilometreihin. Lahjoitus tehdään osallistujien omasta toimesta tämän lomakkeen kautta. Lahjoitusta tehdessäsi voit kertoa kuinka monta kilometriä on varojen eteen juostu. Lähde mukaan keräykseen juoksemalla itsellesi ja toisille hyvinvointia! Lahjoituksesi on tärkeä juoksit sitten yhden tai tuhat kilometriä.

Voit valita lahjoitettavan hinnan itse tai valita valmiista vaihtoehdoista. Lämmin kiitos osallistumisestasi kampanjaan!

Tee lahjoitus: #hyvinvointiajuosten-kampanja

5€10€20€30€40€50€60€70€80€90€100€

Lahjoittajan antamat tiedot (nimi ja sähköpostiosoite) tallennetaan Pesäpuu ry:n sisäiseen lahjoittajalistaan. Lahjoittajan tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Lahjoittaja voi milloin tahansa kieltää tietojensa tallentamisen ja säilyttämisen ottamalla yhteyttä Pesäpuu ry:hyn. Lahjoittaa voi myös anonyymisti jättämällä lomakkeen nimi- ja sähköpostiosoitekentät tyhjäksi. Pesäpuu ry kiittää lämpimästi lahjoituksesta!