Lisätietoja lahjoittamisesta löydät sivuiltamme viipurinkoirat.fi.

Lahjoituksesi avulla autamme Viipurin seudun kodittomia koiria ja kissoja. Hanki kanssamme hylätyille eläimille ruokaa, lämpöä ja suojaa. Auta turvaamaan terveys hankkimalla rokotteita, lääkkeitä ja loishäätöjä. Turvaa koirien hoitajille mahdollisuus työvälineisiin ja toimeentuloon, ja koirille päivittäinen siivous ja hoito. 

Lahjoita kohteeseen

Vanhuskummitoiminta on suunnattu seniori-ikään ehtineille koirille, joille elämä tarhaoloissa on kaikkein raskainta. Saadut avustukset käytämme koirien eläinlääkäri- ja lääkekuluihin. Huolehdimme siitä, että seniorien viimeiset vuodet ovat elämisen arvoisia ja saatamme ne lempeästi matkaan sitten, kun on viimeisen matkan aika.

Lahjoita kohteeseen

Auta pieniä potilaita toipumaan! Parane pian -lahjoitukset käytämme lääkkeisiin ja eläinlääkärikuluihin. Keräyksen tuotolla autetaan sekä tarhoilla asuvia että Suomessa hoitopaikoissa olevia koiria, kun sairaus sattuu tai onnettomuus yllättää. 

Lahjoita kohteeseen

Lahjoittamalla sterilisointitoimintaan autat koiraa, sen vähävaraista omistajaa sekä koko yhteiskuntaa. Sterilisoinnit ehkäisevät koirapopulaation liikakasvua, ei-toivottuina syntyvien pentujen kärsimystä sekä löytökoiratarhojen ylikuormittumista. 

Viipurin Koirat tukee sterilisointityötä neljällä Viipurin seudun löytökoiratarhalla ja järjestää ilmaisia leikkaustempauksia vähävaraisille koiran- ja kissanomistajille. Yhden koiran sterilisointikulu on 40 euroa.

Lahjoita kohteeseen