Lisätietoja lahjoittamisesta löydät sivuiltamme viipurinkoirat.fi.

Lahjoituksesi avulla autamme Viipurin seudun kodittomia koiria ja kissoja. Heinäkuussa 2021 saadut lahjoitukset suunnataan kesäkeräykseen ja niiden avulla ratkaistaan avustuskohteiden ajankohtaisia ongelmia. Lahjoita Doralle ja muille Enson kodittomille koirille kuivat tassut! Auta Margaritaa, jonka voimat eivät yksin riitä Antrean kodittomien päivittäiseen hoitoon. Hanki kanssamme Viipurin tarhalle karanteenitilat ja auta hylättyjä pentuja pysymään terveinä.

Lahjoita kohteeseen

Vanhuskummitoiminta on suunnattu seniori-ikään ehtineille koirille, joille elämä tarhaoloissa on kaikkein raskainta. Saadut avustukset käytämme koirien eläinlääkäri- ja lääkekuluihin. Huolehdimme siitä, että seniorien viimeiset vuodet ovat elämisen arvoisia ja saatamme ne lempeästi matkaan sitten, kun on viimeisen matkan aika.

Lahjoita kohteeseen

Auta pieniä potilaita toipumaan! Parane pian -lahjoitukset käytämme lääkkeisiin ja eläinlääkärikuluihin. Keräyksen tuotolla autetaan sekä tarhoilla asuvia että Suomessa hoitopaikoissa olevia koiria, kun sairaus sattuu tai onnettomuus yllättää. 

Lahjoita kohteeseen

Viipurin Koirat on tehnyt eläinsuojelutyötä Viipurin seudulla vuodesta 2006. Tee työn jatkaminen mahdolliseksi lahjoittamalla. 

Lahjoita kohteeseen