Pojatkin puhuu. Me kuuntelemme.

Keskustelu, kuunteleminen ja kohtaaminen rakentavat luottamusta sekä lievittävät pahaa oloa. Lahjoittamalla tuet poikien ja nuorten miesten mahdollisuutta tulla kuulluiksi. Nimettömänä ja maksutta.

Väestöliiton Poikien Puhelin on alle 20-vuotiaille pojille ja nuorille miehille suunnattu auttava puhelin ja chat-palvelu, joka tarjoaa ennaltaehkäisevää apua arjen haasteisiin ja kysymyksiin. Puhelimeen vastaavat poikien maailmaan erikoistuneet miesvastaajat. Puhelimen ja chatin lisäksi kohtaamme nuoria YouTube- ja Twitch-kanaviemme kautta.

Tukemalla toimintaamme, autat meitä ennaltaehkäisemään ongelmien kärjistymistä ja edistämään poikien hyvinvointia.

www.poikienpuhelin.fi

Lahjoita kohteeseen

Lahjoita Väestöliiton kansainväliseen toimintaan ja tuet maailman naisten ja tyttöjen oikeuksia.

Tuemme esimerkiksi tukioppilastoimintaa Malawissa, jossa kouluympäristö on usein tytöille turvaton. Tukioppilastoiminnalla kouluilmapiiriä muutetaan ystävällisemmäksi, ja tytöt käyvät koulunsa loppuun. Tukioppilailla on tärkeä rooli myös seksuaaliterveystiedon välittäjinä.

Tue maailman naisten ja tyttöjen oikeuksia! Väestöliiton kehitysyhteistyöhankkeet ja vaikuttamistyö edistävät seksuaalioikeuksia maailmanlaajuisesti. 

www.vaestoliitto.fi/kansainvalisyys

Lahjoita kohteeseen

Tue Väestöliiton työtä nuorten, perheiden ja koko väestön hyvinvoinnin edistämiseksi.

Teemme työtä ihmissuhteiden tukemiseksi, lasten ja nuorten tasapainoisen kasvun turvaamiseksi sekä seksuaaliterveyden ja -oikeuksien edistämiseksi Suomessa ja kansainvälisesti. Lahjoita haluamasi summa, ja olet kanssamme toivon, onnellisuuden ja ihmisoikeuksien asialla.

www.vaestoliitto.fi

Lahjoita kohteeseen