Lapsen allergia, ihosairaus tai astma koettelee koko perhettä.

Vertaistuen ja kuntoutustoiminnan avulla voidaan helpottaa perheiden taakkaa, tukea normaalia lapsuutta sairaudesta huolimatta ja auttaa vanhempia jaksamaan. Kerätyillä varoilla kehitämme perhetoimintaamme ja ohjaamme lapsiperheet heitä tukevan toiminnan äärelle. Jokaisella on oikeus hyvään arkeen. 

Lahjoita kohteeseen

Oikea tieto allergiaa, ihosairauksia ja astmaa sairastaville, heidän läheisilleen ja heidän kanssaan työskenteleville on elintärkeää.

Luotettavan tiedon saatavuus helpottaa sairastavien arkea ja voi pelastaa henkiä, kun sairauden oireet tunnistetaan ja hoidetaan ajoissa. Kerätyillä varoilla tuotamme ja levitämme ajantasaista tietoa sekä kehitämme tutkimustoimintaamme. Tule mukaan tekemään suomalaisista maailman terveystietoisinta kansaa. 

Lahjoita kohteeseen

Nuoruus allergian, ihosairauden tai astman kanssa haastaa niin henkisesti kuin fyysisesti.

Autamme nuoria jaksamamaan sairauden kanssa ja ymmärtämään omaa sairauttaan. Kehitämme kerätyillä varoilla nuorten virkistys-, kuntoutus- ja vertaistukitoimintaa. Sairauden kanssa ei tarvitse jäädä yksin. 

Lahjoita kohteeseen

Etkö tiedä, mihin kohteeseen lahjoittaa?

Voit tehdä myös yleislahjoituksen, joista kertyneet varat ohjaamme sinne, missä sitä kipeimmin tarvitaan.Käytämme lahjoitukset muun muassa järjestö-, kuntoutus- ja vertaistukitoimintaan, tiedon tuottamiseen, neuvontaan, koulutukseen ja tutkimukseen. Auta meitä auttamaan allergiaa, astmaa ja ihosairauksia sairastavia. 

Lahjoita kohteeseen